Jika anda baru sahaja subscribe ke email list AzlanSensei untuk dapatkan ebook PERCUMA ‘Pengenalan kepada bahasa Jepun’, ianya akan dihantar ke email anda dalam masa sejam dari sekarang. Jika anda belum subscribe, sila dapatkannya di SINI sekarang !

Sambil menunggu e-book tersebut dihantar kepada anda, jom tonton rakaman video kelas percubaan bahasa Jepun di bawah ni, it’s FREE juga ! Malah, anda boleh ulang video ini berulang-ulang kali jika kurang faham.

Ianya hanya 15 minit video, so ianya tidak akan memakan masa yang lama untuk anda menontonnya, tetapi saya amat yakin yang anda akan belajar ilmu bahasa Jepun yang amat berharga daripada video ini !!!

Kaedah pembelajaran secara rakaman video di atas adalah kaedah yang sama yang digunakan di dalam kelas e-learning saya. Ianya akan dijalankan selama 50 kali kelas (setiap minggu, rakaman video yang berlainan akan di’release’kan kepada anda selama 50 minggu). Anda akan dapat belajar bahasa Jepun daripada level beginner sehingga ke level pertengahan melalui kelas e-learning ini. Maklumat lanjut tentang kelas online e-learning ini boleh di dapati di LINK INI

Jangan risau, saya tak akan memaksa anda untuk join kelas secara e-learning ini. Ianya bukan untuk semua orang, ianya untuk mereka yang serius untuk memantapkan kemahiran berbahasa Jepun mereka. Cuma elok juga untuk anda baca isi kandungan LINK INI dulu jikalau ianya sesuai untuk anda